Amnesty-general: Der er brug for at genfortælle menneskerettighederne

PORTRÆT: Kampen for menneskerettighederne har altid været personlig for Trine Christensen. Nu advarer Amnestys generalsekretær de danske politikere om, at de er på en farlig kurs.

Du kan høre Carsten Terp Beck-Nilsson læse denne artikel op herunder. Få flere lydartikler via iTunes her eller Soundcloud her.

Der er et indtrængende blik i Trine Christensens blågrå øjne. Og under de lange, formfuldendte sætninger ligger der en inderlighed i stemmen. En appel om at forstå alvoren i hendes ord.

Login

 • Anmeld

  Birger Josephsen · x

  HVEM ORKER AT LÆSE DEN GANG HØ

  Menneske rettigheder og konventioner min bare ..Når et menneske kommer til Danmark og siger det magiske ord asyl .. Er personen helliggjort og nationene er låst fast personen kan ikke udvises landet hænger på vedkomene resten af personens liv..
  Vi i Danmark behøver ikke være tilknyttt nogen form for menneskeret /konventioner .Vi burde melde os ud af dette Cirkus ,som ikke har noget med den virkelige verden at gøre what so ever .,,

 • Anmeld

  Michael Svennevig · forfatter og dramatiker

  En selvfølge med menneskerettighederne

  Det er en selvfølge med menneskerettighederne, men det er blevet en truet selvfølge. Populisterne har god vind i disse år og ulvene hyler med i kor. Det er skræmmende. Menneskerettighederne er den gren vi selv sidder på. At skære den over, betyder at vi falder ned.

 • Anmeld

  THERESA WILLIAMS · lost love spell

  jeg har brug for min ex tilbage

  Hej, jeg er Theresa Williams Efter at have været i forhold til Anderson i årevis, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, Jeg bad ham med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave for at bringe ham tilbage, men jeg er den type, som aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende den anden dag, den var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ønskede, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen igen heldigvis. Siden da har jeg lovet, at enhver, jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller et andet tilfælde.

  1) kærlighedstæller
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ægteskab Spells
  5) Binding Stave.
  6) Breakup Spells
  7) Forsæt en tidligere elsker
  8.) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor / Lotteri stavning
  9) vil tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning
  gennem {drogunduspellcaster@gmail.com}

 • Anmeld

  bernda · Min mand og jeg har været gift i omkring 7 år nu

  Min mand og jeg har været gift i omkring 7 år nu

  Min mand og jeg har været gift i omkring 7 år nu. Vi er lykkeligt gift med to børn, en dreng og en pige. For 3 måneder siden begyndte jeg at mærke en mærkelig adfærd fra ham, og et par uger senere fandt jeg ud af, at min mand ser nogen. Han begyndte at komme hjem sent fra jobbet, han bryder sig næppe om mig eller børnene, nogle gange går han ud og kommer ikke engang hjem igen i ca. 2-3 dage. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at rette op på dette problem, men alt forgæves. Jeg blev meget bekymret og havde brug for hjælp. Jeg har hørt om Dr Goko, hvor godt og godt han hjælper folk i deres ægteskabsspørgsmål problemer som genoprette brudte forhold og ægteskab endnu mere. Så jeg kontaktede ham og fortalte ham mine problemer, og han fortalte mig, at han ikke skulle bekymre sig om, at han vil genoprette min mand i 48 timer senere. så præcis 48 timer kom min mand til mig og undskyldte for de fejl, han gjorde, og lover aldrig at gøre det igen. Siden da er alt kommet tilbage til normal. min familie bor sammen heldigvis igen .. Alt takket være Dr Goko. Hvis du har noget problem, kontakt ham, og jeg garanterer dig, at han vil hjælpe dig. Han vil ikke skuffe dig. Email ham på: dr.gokosspiritualcaster@gmail.comWhatsapp og Viber han direkte på +2348056398964