Om  
Carolina Magdalene Maier

Carolina Maier stopper som sekretariatsleder for DFS

Tidligere folketingsmedlem for Alternativet og kandidat for Radikale, Carolina Magdalene Maier, skal ikke længere være sekretariatsleder for Dansk Folkeoplysnings Samråd. Beslutningen om hendes fratrædelse sker efter gensidig aftale med bestyrelsen.

Carolina Magdalene Maier stopper som sekretariatsleder for Dansk Folkeoplysnings Samråd.
Carolina Magdalene Maier stopper som sekretariatsleder for Dansk Folkeoplysnings Samråd.Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Mathilde Brieghel

Med årsskiftet skal Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) til at lede efter en ny sekretariatsleder.

Brancheorganisationen oplyser nemlig i en pressemeddelelse, at sekretariatsleder Carolina Magdalene Maier fratrådte sin stilling på årets sidste dag. I stedet er souschef Natacha Holst Hansen konstitueret som fungerende sekretariatschef. 

Carolina Magdalene Maier har været sekretariatsleder siden december 2019, men stopper nu i følge DFS som følge af en gensidig aftale med organisationens bestyrelse. 

"Jeg har været virkelig glad for mine år i DFS og ikke mindst det daglige samarbejde med medarbejderne i DFS har været både fagligt og socialt inspirerende. Hvad jeg skal nu, vil tiden vise, men jeg er spændt på, hvilke eventyr, der venter forude," skriver hun til Altinget.

Carolina Magdalene Maier er tidligere folketingsmedlem og gruppeformand for Alternativet. Hun blev ikke genvalgt til Folketinget i 2019 og blev ligeledes ikke valgt, da hun stillede op for Radikale Venstre til folketingsvalget i 2022.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Carolina Magdalene Maier

Leder, Egmont Fondens projekt 'SygtStærk', fhv. MF, gruppeformand og politisk ordfører (ALT)
cand.scient.soc. (Københavns Uni. 2003)









0:000:00