Egmont Fonden: Hvis vi for alvor vil hjælpe de små, må vi tænke stort

Store satsninger er mere effektivt end mange mindre, spredte indsatser. Det konkluderer Egmont Fonden i en evaluering af de seneste fem års strategi. Nye signaturprojekter er under forberedelse.  

”Der er så mange problemer på vores område, og vi er som fond i den unikke situation, at vi kan være risikovillige og langsigtede, siger Henriette Christiansen fra Egmont Fonden.
”Der er så mange problemer på vores område, og vi er som fond i den unikke situation, at vi kan være risikovillige og langsigtede, siger Henriette Christiansen fra Egmont Fonden.Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Carsten Terp Beck-Nilsson

Mange bække små gør ikke den store forskel. Gennemgribende forandringer kræver, at man for alvor skruer op for vandtrykket. 

Det er, lettere forsimplet, den strategiske læring, Egmont Fonden trækker ud af de seneste fem års arbejde for at give udsatte børn et stærkere fodfæste i tilværelsen.

”Det nytter at koncentrere indsatsen om få udvalgte områder – det, vi kalder big bets,” siger direktøren for Egmont Fondens Støtte- og Bevillingsadministration, Henriette Christiansen.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00