Om  
Christian Bülow Beck
Camilla Laudrup

Folkemødet får ny partnerskabschef

Christian Bülow Beck er ny partnerskabschef hos Folkemødet. Han har tidligere været markedsførings- og medlemschef hos Dansk Magisterforening.

Simon Engell Kjøller

Foreningen Folkemødet har ansat Christian Bülow Beck som ny partnerskabschef.

Det skriver Folkemødet i en pressemeddelelse.

Christian Bülow Beck skal som partnerskabschef udvikle og styrke Folkemødets partnerskaber og sponsorater.

"Christian kommer med årelang erfaring indenfor partnerskaber, forretningsudvikling, ledelse og politiske processer. Han brænder for de gode relationer og det stærke samarbejde, og vi glæder os meget til at byde Christian velkommen på folkemødeholdet," udtaler Folkemødets direktør Camilla Laudrup i pressemeddelelsen.

Christian Bülow Beck har siden 2014 været ansat hos Dansk Magisterforening, blandt andet som salg og markedsføringschef, kommunikationschef og medlemschef. Han har desuden været ansat hos PostNord og Det Kongelige Teater.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde med og for hele Danmarks demokratifestival. For mig har Folkemødet altid være det perfekte sted for den gode dialog og meningsudveksling på tværs af mennesker, sat i smukke rammer på Bornholm, hvor jeg gennem årene har nydt at være," lyder det fra Christian Bülow Beck i pressemeddelelsen.

Han tiltræder stillingen hos Folkemødet 15. september.

Folkemødets nu tidligere souschef Jørgen H. K. Jepsen, som blandt andet varetog ansvaret for partnerskaber, meddelte i foråret, at han stoppede til fordel for en stilling som direktør i Team Rynkeby Fonden.

Folkemødet 2022 afholdes næste gang 16.-19. juni.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Bülow Beck

Partnerskabschef og souschef, Folkemødet
BSc (DTU 1988), HDO (CBS 2005)

Camilla Laudrup

Vicedirektør, Danmarks Underholdningsorkester, fhv. direktør, Foreningen Folkemødet
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2003)

0:000:00