Folkemødet vender tilbage uden corona-restriktioner

Når Folkemødet næste år igen indtager Bornholm, bliver det i sin fulde form som før corona. Hundredvis af organisationer, græsrødder, politiske aktører og erhvervsliv er nu i gang med forberedelserne. 

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Karl Emil Frost

Det bliver et Folkemøde, som vi kender det fra før corona, når borgere, organisationer og politiske partier næste år igen tager mod Bornholm for at diskutere tidens samfundsspørgsmål.

”Folkemødet kommer tilbage i sin fulde form i 2022. Det glæder vi os helt utrolig meget til. Det bliver Folkemødet, som vi kender og elsker det, og vi kommer uden tvivl også til at fejre, at vi endelig kan samle tusindvis af mennesker igen og debattere vores samfund,” skriver direktør i Foreningen Folkemødet Camilla Laudrup i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Vi kan allerede nu sige, at vi forventer et stærkt og varieret program skabt af en bred vifte af organisationer, som vil sætte både de store og mere smalle samfundstemaer på dagsordenen. Og det vil fortsat være kernen i Folkemødet som Danmarks største demokratifestival.”

Folkemødet vil dog også tage visse erfaringer med sig fra den corona-tilpassede festival, lyder det. Blandt andet vil der være en festivalplads med mere plads til gæsterne, ligesom udvalgte arrangementer vil blive live-streamet.

8. november 2021 åbnes der for tilmeldingerne for de organisationer, der vil være eventarrangører på Folkemødet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Camilla Laudrup

Vicedirektør, Danmarks Underholdningsorkester, fhv. direktør, Foreningen Folkemødet
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2003)

0:000:00