Formand for ekspertgruppe: Sådan får vi flere demokratiske virksomheder i Danmark

Danmark mangler demokratiske virksomheder, mener Louise Mogensen. Hun er formand for regeringens ekspertgruppe for demokratiske virksomheder, der netop har præsenteret ni anbefalinger på området. En af anbefalingerne for at få flere demokratiske virksomheder er at skabe en ny model, der skal sikre muligheden for at lave generationsskifte til medarbejdere.

Tirsdag præsenterer formand for regeringens ekspertgruppe Louise Mogensen ni anbefalinger til at forbedre vilkårene for demokratiske virksomheder sammen med erhvervsminister Simon Kollerup (S).
Tirsdag præsenterer formand for regeringens ekspertgruppe Louise Mogensen ni anbefalinger til at forbedre vilkårene for demokratiske virksomheder sammen med erhvervsminister Simon Kollerup (S).Foto: Ricky John Molloy
Lærke Møller Hansen

Danmark halter bagefter på antallet af demokratiske virksomheder i forhold til andre lande.

Det mener formanden for regeringens ekspertgruppe og direktør i Forenet Kredit, Louise Mogensen, der vil problematikken til livs med ni nye anbefalinger, som hun netop har præsenteret på et pressemøde med erhvervsminister Simon Kollerup (S).

”Vi kan i ekspertgruppen konstatere, at Danmark nærmest ikke har nogen demokratiske virksomheder sammenlignet med udlandet. Vi har brug for alle virksomhedstyper, hvis vi skal have en stærk og sund erhvervsudvikling i hele landet,” siger hun og tilføjer:

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her








0:000:00