Her er de valgte til Frivilligrådet

122 stemmeberettigede organisationer fra den frivillige sociale sektor har valgt otte nye medlemmer af Frivilligrådet ud af 20 opstillede kandidater. Mød de valgte her.

Formand Anna Bjerre er, sammen med næstformand Charlotte Bach Thomassen&nbsp;ministerudpegede til&nbsp;det nye Frivilligråd. Navnene på de otte valgte&nbsp;medlemmer er netop offentliggjort.<br><br>
Formand Anna Bjerre er, sammen med næstformand Charlotte Bach Thomassen ministerudpegede til det nye Frivilligråd. Navnene på de otte valgte medlemmer er netop offentliggjort.

Foto: Pressefoto
Laura Bejder Jensen

Der har været valg til Frivilligrådet, og de otte nye medlemmer er blevet offentliggjort. Få et overblik over de nyvalgte medlemmer og deres mærkesager herunder. 

Social- og Ældreminister Astrid Krag (S) siger i en kommentar til Altinget:

”Jeg er glad for, at så mange organisationer har bakket op om valget af medlemmer til Frivilligrådet. Det er et stærkt hold, der nu kan tage fat på det vigtige arbejde med at hjælpe sårbare og udsatte mennesker i Danmark. Der venter et vigtigt og spændende arbejde, når de mange gode erfaringer fra indsatsen under COVID-19 skal videreføres og udvikles, og det glæder jeg mig til at samarbejde med det nye Frivilligråd om.”

0:000:00