Om  
Jette Sloth Flohr

Hjerneskadeforeningen vælger ny formand

Efter 20 år med samme mand på formandsposten valgte Hjerneskadeforeningens repræsentantskab i weekenden ny formand. Jette Sloth Flohr, som til dagligt leder Hjerneskadeforeningens lokalafdeling i Aarhus, afløser Niels-Anton Svendsen.

Sara Ridder

Hjerneskadeforeningen, der yder rådgivning til hjerneskaderamte familier og arbejder for at forbedre forholdene for hjerneskaderamte og deres pårørende, har valgt ny formand. 

På weekendens repræsentantskab valgte foreningen Jette Sloth Flohr som deres nye landsformand. Hun er til daglig leder af foreningens afdeling i Aarhus. 

"Mit fokus vil være på hele den hjerneskaderamte familie og på at styrke Hjerneskadeforeningens lokalafdelinger, så vi endnu bedre kan støtte og hjælpe ramte og pårørende i alle dele af landet. Aarhus har Hjerneskadeforeningens største lokalafdeling med daglige aktiviteter til ramte og pårørende. De erfaringer og den viden, jeg har fået ved at bygge Aarhus-afdelingen op til det, den er i dag, kan jeg bruge i mit nye arbejde som formand for landsforeningen," siger den nye formand i en pressemeddelelse fra foreningen.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00