Innovationsfonden giver millionbeløb til flygtningeforskning

Innovationsfonden afsætter 15 millioner kroner til at skabe mere viden om og teste nye løsninger målrettet integration af flygtninge i Danmark. Det sker efter København Universitets konference #FLYGT2016. 

Sara Ridder

Innovationsfonden bevilliger forskningsmillioner til løsningsmodeller på integration af flygtninge. Det oplyser fonden efter København Universitets konference tirsdag. 

Fondens ønske er, at den kommende forskning og innovation kan være med til at pege på nye løsninger, som kommuner, regioner, stat, erhvervsliv og andre aktører kan anvende i praksis, og opslaget på de 15 millioner er relevant for forskere fra flere af KU's fakulteter, siger dekan på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Troels Østergaard Sørensen.

"Her på Samfundsvidenskab har vi i høj grad fokus på, at vores forskning skal bidrage til at skabe viden, som kan komme ud og gøre en forskel i praksis. Og vi har stor erfaring med at samarbejde med virksomheder og organisationer som for eksempel kommuner, så vi sikrer, at vores forskning også tager højde for de seneste udviklinger på området," siger han i en nyhed på KU's hjemmeside.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00