Om  
Kasper Fogh Hansen

Kasper Fogh rykker til Cevea

Kommunikationsdirektør for Food Organisation of Denmark gennem fem år, Kasper Fogh, skifter til tænketanken Cevea, hvor han skal står i spidsen for politik og kommunikation. 

Sara Ridder

Kasper Fogh, der står i spidsen for kommunikationen i Food Organisation of Denmark, rykker nu til Cevea. Her får han en nyoprettet stilling som politik- og kommunikationschef. 

På spørgsmålet om, hvorfor han skifter til dette job, svarer Kasper Fogh til K-forum: 

"Det er, fordi jeg er rød. Og jeg håber, det er et sted, hvor jeg kan bidrage til den politiske samtale og samtidig have et arbejdsliv, der gør mig til en glad mand. Meningen skulle gerne være at arbejde med politik og forandringer, både kreativt og analytisk. Tænketankene vil fylde mere, fordi politikudvikling foregår flere og flere steder end bare i de politiske partier og centraladministrationen. De uafhængige positioner, tænketankene kommer med, bliver et mere og mere nødvendigt korrektiv til de policies, der fremføres af særinteresser," siger han til K-forum.

I Food Organisation of Denmark har Kasper Fogh i de seneste fem år har været kommunikations- og udviklingschef. Han var pressechef i Ritt Bjerregaards sekretariat, mens hun var overborgmester i Københavns Kommune, og før dette var han kommunikationsrådgiver ved Barfod Kommunikation. Af uddannelse er han cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. 

Han starter i den nye stilling 1. juni.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Fogh Hansen

Public affairs-rådgiver med ansvar for tech og medier, Rud Pedersen, bestyrelsesformand, Madens Folkemøde
cand.scient.pol. (Københavns Uni.)

0:000:00