Løsningsorienteret netmedie modtager millionbevilling fra to fonde

Det nystartede netmedie Impact Insider, som arbejder med løsningsorienteret journalistik, bliver støttet med 1,6 millioner kroner af fondene Oak Foundation Denmark og Bikubenfonden.

Impact Insider vil bruge journalistik til at løse komplekse samfundsproblemer. Billedet er fra deres lancering i februar 2022. 
Impact Insider vil bruge journalistik til at løse komplekse samfundsproblemer. Billedet er fra deres lancering i februar 2022. Foto: Thomas Sjørup
Simon Solkær Lassen

Impact Insider er et nyt netmedie med fokus på at løse nogle af samfundets mere komplekse problemstillinger -Heriblandt immigration, ulighed i sundhed, integration og hjemløshed. 

Fondene Oak Foundation Denmark og Bikubenfonden har valgt at støtte udviklingen af netmediet med en millionbevilling på 1,6 millioner kroner. Pengene skal bruges til at styrke den journalistiske produktion, udvikle mediet og afprøve live-formater. 

”Det er ikke hver dag, at fonde støtter udviklingen af medier. Derfor er jeg ekstra glad for, at Oak Foundation Denmark og Bikubenfonden har besluttet at understøtte udviklingen af konstruktiv journalistik, der søger løsninger på samfundets vilde og komplekse problemer,” siger Carsten Terp, stifter og ansvarshavende redaktør for Impact Inside.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00