Om  
Asim Latif
Susanne Borch

Nye bestyrelsesmedlemmer i fond skal styrke fokus på ældre med etnisk minoritetsbaggrund

Fonden Ensomme Gamles Værn intensiverer sit fokus på ældre med etnisk minoritetsbaggrund ved at tilføje to nye medlemmer til bestyrelsen.

Asim Latif er kandidat i International Business fra Copenhagen Business School og udviklingschef i Fonden for Socialt Ansvar. Han er aktiv i flere sociale initiativer og organisationer, herunder Institut for Menneskerettigheder, Muhabet og Nordisk Migrant Ekspert Forum.
Asim Latif er kandidat i International Business fra Copenhagen Business School og udviklingschef i Fonden for Socialt Ansvar. Han er aktiv i flere sociale initiativer og organisationer, herunder Institut for Menneskerettigheder, Muhabet og Nordisk Migrant Ekspert Forum.Foto: Fonden Ensomme Gamles Værn
Bolette Høj

I en pressemeddelelse oplyser Fonden Ensomme Gamles Værn, at de styrker deres fokus på ældre med etnisk minoritetsbaggrund ved at tilføje to nye medlemmer til bestyrelsen.

Mange ældre med etnisk minoritetsbaggrund oplever udfordringer med at finde vej til de forskellige tilbud om aktiviteter, seniornetværk og pensionistforeninger.

Asim Latif træder ind som nyt medlem i Fonden Ensomme Gamles Værns bestyrelse. Han bestrider til daglig stillingen som udviklingschef i Fonden for Socialt Ansvar.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00