Nyt forbund skal give fitness- og golfudbydere politisk indflydelse

Private idrætsaktører går sammen med etableringen af Det Private Idrætsforbund, som skal give medlemmerne en stemme i den politiske debat om motion. Det nye forbund består af tre store spillere inden for henholdsvis golf, dans og fitness i Danmark. 

Det Private Idrætsforbund samler tre organisationer inden for dansk idræt: Dansk Fitness &amp; Helse Organisation, Foreningen Private Golfbaner og De Danske Danseskoler, der er en brancheforening for danselærere.<br>
Det Private Idrætsforbund samler tre organisationer inden for dansk idræt: Dansk Fitness & Helse Organisation, Foreningen Private Golfbaner og De Danske Danseskoler, der er en brancheforening for danselærere.
Foto: Andrew Boyers/Ritzau Scanpix
Christoffer Miguel Frendesen

”Vi finder det helt naturligt, at vores erfaringer og faciliteter bliver bragt i spil. Derfor ser vi et behov for at gå sammen og markere, hvilken værdi den private idræt skaber,”

Morten Brustad
Formand for Det Private Idrætsforbund og branchedirektør i Dansk Fitness og Helse Organisation

Når debatten om idrætsdeltagelse florerer på Christiansborg eller i lokale byråd, føler private udbydere sig tit overset af politikerne.

Derfor vil Det Private Idrætsforbund, der samlet repræsenterer 700.000 danskere inden for golf, dans og fitness, forsøge at få en større stemme i motionsdebatten.

Det nystiftede forbund vil således yde indflydelse på løsningerne til, hvordan Danmark får flere borgere til at dyrke en sund livsstil med masser af bevægelse, forklarer Morten Brustad, der er valgt som formand for Det Private Idrætsforbund:

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024