Om  
Lars Koch
Christian Damholt

Oxfam Ibis finder ny generalsekretær hos Mellemfolkeligt Samvirke

Lars Koch vender tilbage som ny generalsekretær hos Oxfam Ibis, hvor han tidligere været international chef og vicegeneralsekretær. Han kommer fra en stilling som politisk chef i Mellemfolkeligt Samvirke.

Lars Koch er fra 1. marts ny generalsekretær hos Oxfam Ibis. Han kommer fra en stilling som politisk chef i Mellemfolkeligt Samvirke.
Lars Koch er fra 1. marts ny generalsekretær hos Oxfam Ibis. Han kommer fra en stilling som politisk chef i Mellemfolkeligt Samvirke.
Simon Engell Kjøller

Oxfam Ibis har sat navn på deres nye generalsekretær, og det bliver Lars Koch, der skal stå i spidsen for NGO'en.

Det oplyser Oxfam Ibis.

"Lars Koch er en visionær leder på de store globale spørgsmål som ulighed og kommer med en dyb udviklingspolitisk faglighed på netop Oxfam Ibis’ temaer. Samtidig mener Lars, at godt udviklingssamarbejde bygger på solid viden, og at kernen i positive forandringer er ligeværdighed, engagement og tætte partnerskaber,” udtaler Oxfam Ibis’ formand, Christian Damholt.

Lars Koch kommer fra en stilling som politisk chef i Mellemfolkeligt Samvirke, men har tidligere været international chef og vicegeneralsekretær hos Oxfam Ibis.

”Jeg glæder mig til at stille mig i spidsen for en fantastisk organisation med stor viden, dygtige medarbejdere og dette århundredes vigtigste mission - bekæmpelsen af ulighed," lyder det fra Lars Koch.

"Det er en kæmpe styrke at være en del af Oxfam-familien, hvor vi sammen med partnere, ansvarlige selskaber, medlemmer og aktivister verden over, arbejder målrettet for et opgør med ulighed og for at skaffe retfærdighed og uddannelse til verdens mest udsatte mennesker," fortsætter han.

Lars Koch afløser Kristian Weise, der i slutningen af 2021 skiftede til et job som underdirektør i TrygFonden.

Lars Koch tiltræder stillingen 1. marts.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Koch

Generalsekretær, Oxfam Danmark
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1997)

Christian Damholt

Politisk seniorrådgiver, Dansk Magisterforening
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2015), master i global politisk økonomi (University of Sussex, 2014)

0:000:00