Pernille vil gøre en ende på fattigdom. Siden 2014 har hun bygget 66 skoler i Nepal

Pernille Kruse Madsen insisterer på at give fattige børn magten over deres eget liv gennem uddannelse. I Nepal driver Human Practice Foundation en uhyre effektiv operation. Nu skal indsatsen bredes ud.  

Børn i Nepal skal have mulighed for at forme deres egen tilværelse, mener Pernille Kruse Madsen. 
Børn i Nepal skal have mulighed for at forme deres egen tilværelse, mener Pernille Kruse Madsen. Foto: Morten Nordstrøm
Carsten Terp Beck-Nilsson

Måske har du hørt historien om Mærsk-advokaten, som sagde sit job op, solgte sine ejendele og tog på en spirituel rejse, der bragte hende til Nepal, hvor hun i dag bygger skoler til fattige børn.

Historien har været i alle medier fra Berlingske og Børsen til Politiken, ja sågar i Hestebladet. Det er også en god historie. Men det er ikke den historie, jeg har sat mig for at fortælle.

Når jeg sidder sammen med Pernille Kruse Madsen, er det for at beskrive, hvordan hun har omsat sin beslutning om at bekæmpe fattigdom til en uhyre målrettet og effektiv operation i Nepal. Og hvordan indsatsen er nået til det punkt, hvor den kan skaleres op i Nepal og bredes ud til flere af verdens fattigste lande.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024