Om  
Jon Kiellberg
Christian Lunøe

Socialt kommunikationsbureau ser dagens lys

Jon Kiellberg og Christian Lunøe er gået sammen om at skabe kommunikationsbureauet Republic, der skal hjælpe virksomheder, fonde og NGO'er med at indfri ambitionerne om et mere socialt og bæredygtigt samfund.

Nikita Selvig

Et nyt kommunikationsbureau har set dagens lys. Navnet er Republic og bag bureauet står de to kommunikationsrådgivere Jon Kiellberg og Christian Lunøe.

Det nye kommunikationsbureau henvender sig til virksomheder, NGO'er, fonde og foreninger, der arbejder målrettet med at skabe positiv social forandring, primært inden for områderne integration, sundhed, social- og arbejdsmarked. 

"Vores kunder har vidt forskellige udgangspunkter, men et fælles træk ved dem er, at de allesammen har socialsind og klare ambitioner om at aflevere et bedre samfund til de næste generationer," skriver Jon Kiellberg og Christian Lunøe i en pressemeddelelse og fortæller, at inspirationen til det nye bureau kommer fra Collective Impact og katalytisk filantropi, hvor forskellige typer af aktører samarbejder for at skabe gennemgribende, varige forandringer i samfundet.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00