Om  
Kasper Fogh Hansen
Mette Touborg

Kasper Fogh Hansen vender tilbage som formand for Madens Folkemøde

Kasper Fogh Hansen, der har været særlig rådgiver for Joy Mogensen og politisk chef i Cevea, afløser Mette Touborg på posten som formand for Foreningen Madens Folkemøde.

Kasper Fogh Hansen oprindeligt en af Madens Folkemødes stiftere. Nu er han valgt som bestyrelsesformand.
Kasper Fogh Hansen oprindeligt en af Madens Folkemødes stiftere. Nu er han valgt som bestyrelsesformand.Foto: Lars Hinnerup Eriksen/Ritzau Scanpix
Max Læbo Wulff

Foreningen Madens Folkemøde har fået ny bestyrelsesformand. Kasper Fogh Hansen overtager formandsposten, mens Mette Touborg, der har siddet i bestyrelsen siden 2019, går af.

”Det der er sket med dansk mad og gastronomi, er den største kulturrevolution i Danmark i det nye årtusinde. På samme tid er det fælles måltid den mest truede kulturinstitution i Danmark. Færre danskere spiser sammen, færre laver mad sammen. Men måltidet er bare nøglen både til fællesskaber, til livskvalitet og til bedre jobs og nye virksomheder. Og alle grønne omstillinger involverer, at vi tænker vores fødevareproduktion forfra,” udtaler Kasper Fogh Hansen i pressemeddelelsen.

45-årige Kasper Fogh Hansen var oprindeligt en af Madens Folkemødes stiftere og var også formand for bestyrelsen i 2018–2019. Den nytiltrådte bestyrelsesformand er desuden tidligere politisk chef i Tænketanken Cevea, særlig rådgiver i Kultur- og Kirkeministeriet under Joy Mogensen, han har været kommunikations- og udviklingschef i Food Organisation of Denmark og pressechef i Københavns Kommune.

Han har desuden skrevet madanmeldelser i flere danske aviser.

Kasper Fogh Hansen er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet.

Madens Folkemøde bliver afholdt for tredje gang 3. og 4. juni 2022.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Fogh Hansen

Public affairs-rådgiver med ansvar for tech og medier, Rud Pedersen, bestyrelsesformand, Madens Folkemøde
cand.scient.pol. (Københavns Uni.)

Mette Touborg

Sygehusdirektør, Holbæk Sygehus, i bestyrelsen for Roskilde Festival-gruppen, Hans Knudsens Instituttet, fhv. borgmester (SF), Lejre
sygeplejerske (Frederiksborg Amts Sygeplejeskole 2000)

0:000:00