Tuborgfondet vil opfylde unges drømme for en million kroner hver måned

STRATEGI: Med en drømmepulje på 12 millioner kroner skærper Tuborgfondet sit fokus på unge mennesker. De unge skal kunne indsende deres projektdrømme og inden for en uge have svar på, om de bliver opfyldt.

Med en ny pulje vil Tuborgfondet støtte unge, der vil lave events, skabe nye bevægelser eller udbrede nye bæredygtige produkter. 
Med en ny pulje vil Tuborgfondet støtte unge, der vil lave events, skabe nye bevægelser eller udbrede nye bæredygtige produkter. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Carsten Terp Beck-Nilsson

Vi tror på, at de mange små ringe i vandet skaber en forandring.

Peter Giacomello
Sekretariatschef, Tuborgfondet

Har du ideen til, hvordan skolens kantinedrift kan blive mere bæredygtig? Eller går du og en gruppe venner med en drøm om at skabe en bevægelse, der kan få politikerne til at tage klimaet mere alvorligt?

I begge tilfælde er Tuborgfondets revision af strategien godt nyt for dig. For fondet opretter nu en drømmepulje på 12 millioner kroner om året, som du og andre unge mellem 16 og 30 år kan søge om penge til at gøre jeres drømmeprojekt til virkelighed.

”Det er de unge, der skal arve jorden efter os. Derfor vil vi også gerne støtte dem i at gøre deres drømme til virkelighed,” siger Peter Giacomello, sekretariatschef i Tuborgfondet.

Dokumentation

Fakta om Tuborgfondets strategi 2020-25

Fremover støtter Tuborgfondet indenfor fire indsatsområder:

  • Arbejdsmarked – fra ungdomsliv til arbejdsliv
  • Entreprenørskab – rum for grønne idéer
  • Demokrati – næste generations stemme og deltagelse
  • Kreative Erhverv – vækstlag i rytmisk musik

For at opnå støtte skal ansøgninger ligge inden for et af de fire indsatsområder.

Alle kan sende en ansøgning til Tuborgfondet, enten i form af en projektidé til større projekter (over 100.000 kr.) eller gennem Drømmepuljen som er øremærket aktiviteter af og for unge mellem 16-30 år. (Op til 100.000 kr.)

Kilde: Tuborgfondet

 


Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her








0:000:00