Ugens civile enmandshær: Indre Mission i Holstebro inviterer lokalsamfundet til både bibellæsning og grillpølser

Når Indre Mission i Holstebro afholder arrangementer, kan der være op til 180 mennesker, der nysgerrigt kigger forbi. Stod det til foreningen, var hele verden kristen. Men døren står åben for enhver, der har brug for trygt og roligt mødested.

Hos Indre Mission i Holstebro er Café Elim åben for alle hver torsdag formiddag.
Hos Indre Mission i Holstebro er Café Elim åben for alle hver torsdag formiddag.Foto: Privatfoto/Holstebro Indre Mission
Jonas Fredborg

Hos Indre Mission i Holstebro er det muligt at deltage i kirkelige aktiviteter som bibellæsning, forkyndelse og sang. Men missionshuset og dets mange frivillige vil mere end det. De tilbyder derfor også diakonale tilbud for unge, der har det svært i livet. Her er både aftensmad og brætspil, ligesom der til sidst læses en fortælling fra Biblen for dem, der har lyst til at høre den. Ugentligt holder missionshuset også formiddagscafé for alle voksne, der har brug for et trygt og roligt mødested. Foreningen når dog længst ud til deres ”Open by Night”-aftener, hvor op til 180 borgere kommer forbi til grillpølser og et indblik i, hvad den kirkelige forening har at byde på. Altinget har talt med Rut Elmholdt, der er projektmedarbejder i Indre Mission i Holstebro.

Hvorfor blev jeres forening stiftet?

”Indre Mission blev oprettet, fordi man ønskede at gøre kirkens budskab levende og aktuelt. Man har derfor haft et mål om at stifte missionshuse rundt i hele landet, og det er også derfor, vores forening blev stiftet.”

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00