V presser regeringen: Vi vil sikre, at der sker noget for de demokratiske virksomheder

Tre blå partier fastholder et forslag om at få kortlagt forholdene for demokratiske virksomheder – selv om regeringen har afsat seks millioner kroner til formålet. Bertel Haarder (V) vil være sikker på, at analysen bliver til noget.

”Vi er glade for, at der er sat penge af på finansloven til sådan et ekspertudvalg. Nu vil vi bevare presset på regeringen," siger Bertel Haarder (V).
”Vi er glade for, at der er sat penge af på finansloven til sådan et ekspertudvalg. Nu vil vi bevare presset på regeringen," siger Bertel Haarder (V).Foto: Henning Bagger/Scanpix
Carsten Terp Beck-Nilsson

Selv om regeringen har afsat seks millioner kroner til et udvalg, der skal analysere forholdene for demokratiske virksomheder, fastholder Venstre et beslutningsforslag om nøjagtig det samme.

Men det har ikke noget med politisk drilleri at gøre, bedyrer forslagsstiller Bertel Haarder (V). Det handler om at fastholde presset på regeringen for at sikre, at der sker noget på området.

”Vi er glade for, at der er sat penge af på finansloven til sådan et ekspertudvalg. Nu vil vi bevare presset på regeringen, så vi kan være sikre på, at det også bliver til noget,” siger Bertel Haarder.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00