Om  
Le Gammeltoft

Kommunikationschef i Netcompany stopper til efteråret

Le Gammeltoft, der er midlertidig kommunikationschef for Netcompany, stopper til efteråret, hvor it-virksomheden ansætter en international chef for public affairs og kommunikation.

Le Gammeltoft stopper til efteråret som midlertidig kommunikationschef for it-virksomheden Netcompany.
Le Gammeltoft stopper til efteråret som midlertidig kommunikationschef for it-virksomheden Netcompany.Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Emma Brink

Le Gammeltoft, der har fungeret som midlertidig chef for kommunikation og marketing ved it-virksomheden Netcompany siden januar 2023, stopper til efteråret.

Det skriver hun på LinkedIn.

Le Gammeltoft gik ind til stillingen med en klar opgave om at transformere, reorganisere og opbygge en ny marketing- og kommunikationsorganisation, der skal favne Netcompany som europæisk it-virksomhed, skriver hun blandt andet i opslaget.

Le Gammeltoft skriver desuden, at Netcompanys kreative chef Mads Elsøe fremover bliver marketingschef, og at virksomheden til efteråret ansætter en international chef for public affairs og kommunikation.

"Heldigvis er der tid til at værdsætte det vi har skabt og tid til at færdiggøre de sidste opgaver, der ligger på mit bord. Jeg vil nyde hver en dag på kontoret på Strandgade, men samtidigt løfte blikket ud ad og kigge efter mine næste udfordringer," skriver hun.

Le Gammeltoft stoppede i 2022 som administrerende direktør for mediet Heartbeats, som hun var med til at stifte. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Le Gammeltoft

Kommunikationschef, Netcompany, stifter af Heartbeats og Heartbeats Studio, forfatter
Cand.mag. i engelsk og moderne kultur & kulturformidling (KU 2007)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024