Om  
Merete Søby
Simon Svarrer

Merete Søby bliver ny topchef i it-selskabet Schultz

Merete Søby er ny administrerende direktør i Schultz. Hun tager over fra Simon Svarrer, der har valgt at stoppe efter ni år i spidsen for softwareselskabet.

"Jeg har personligt følt et behov for at bruge den næste tid på familien og fordybe mig i ny viden og i mine spændende bestyrelsesposter," fortalte Merete Søby, da hun forlod KMD sidste år. Nu skal hun igen lede en af Danmarks it-giganter.
"Jeg har personligt følt et behov for at bruge den næste tid på familien og fordybe mig i ny viden og i mine spændende bestyrelsesposter," fortalte Merete Søby, da hun forlod KMD sidste år. Nu skal hun igen lede en af Danmarks it-giganter.Foto: Pr
Johan Auken Alstrup

Fra 1. juni skal Merete Søby være administrerende direktør i softwareselskabet Schultz, der leverer it-løsninger til det offentlige. 

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Jeg er meget glad for, at Merete Søby har valgt at takke ja til at være administrerende direktør i Schultz. Merete kommer med solid erfaring fra ledelsesstillinger i it-branchen og vil passe rigtig godt ind i kulturen i Schultz," fortæller bestyrelsesformand i Peter Colsted og fortsætter:

Altinget logoDigital
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget digital kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00