Klage over udbud af Digital Post: Styrelse brød loven på tre punkter

KLAGE: Digitaliseringsstyrelsen brød loven, da den i 2018 tildelte Netcompany kontrakten på næste generation af Digital Post. Dermed giver en afgørelse fra Klagenævnet for Udbud e-Boks medhold på tre punkter. 

En afgørelse fra Klagenævnet for udbud giver e-Boks medhold i tre klagepunkter i forhold til udbuddet af Digital Post. Udbuddet blev siden annuleret og genudbudt. 
En afgørelse fra Klagenævnet for udbud giver e-Boks medhold i tre klagepunkter i forhold til udbuddet af Digital Post. Udbuddet blev siden annuleret og genudbudt. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Henrik Moltke

Digitaliseringsstyrelsen har brudt udbudsloven.

Det skete, da styrelsen holdt møder med Netcompany og lod virksomheden ændre i tilbuddet, før kontrakten om udbuddet af næste generation af Digital Post formelt var tildelt.

Det fremgår af en afgørelse fra Klagenævnet for Udbud, der giver e-Boks medhold i tre klagepunkter i forhold til første udbud af Digital Post. Efter klagen fra e-Boks blev udbuddet annulleret og siden genudbudt, men det er først nu, at Klagenævnet for Udbud har fældet endelig dom i sagen. 

Altinget logoDigital
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget digital kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00