Dagens podcast: Sådan går det med at flytte arbejdspladser ud i landet

AJOUR: Regeringen har for første gang udgivet en rapport, der gør foreløbig status over udflytningsarbejdet. Altinget: ajour ser nærmere på, hvordan arbejdet udvikler sig, i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Der er blevet gjort status over Bedre Balance I og II, som er regeringensplanerne for at rykke arbejdspladser væk fra hovedstadsområdet og ud i landet.

Her er der både eksempler på store forsinkelser, dyrere udflytninger end ventet og sager, hvor alt er gået efter planen.

Altinget: ajour ser nærmere på rapporten og spørger, om interessen for at flytte flere arbejdspladser ud er intakt. Dagens udsendelse har besøg af redaktør for embedsværks- og udflytningsområdet, Sine Riis Lund.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: En moderne topchef skal forbedre Udenrigsministeriets image Dagens podcast: En moderne topchef skal forbedre Udenrigsministeriets image Næste artikel Dagens podcast: Kommer de politiske embedsmænd med Mette Frederiksen? Dagens podcast: Kommer de politiske embedsmænd med Mette Frederiksen?
Tre nedslag om regeringens nye spindoktorer

Tre nedslag om regeringens nye spindoktorer

BAGGRUND: Hvad tjener de særlige rådgivere i løn, hvor mange er hentet fra Socialdemokratiets egen organisation, og hvilke uddannelser har de. Få svarene her.