Danmarksdemokraterne vil udflytte 10.000 statslige arbejdspladser

I et finanslovsudspil for 2024 foreslår Danmarksdemokraterne at udflytte 10.000 statslige arbejdspladser til områderne udenfor de store byer.

Danmarksdemokraterne, der har Inger Støjberg som partiformand, foreslår igen at udflytte 10.000 statslige arbejdspladser. Forslaget var også en del af deres forrige finanslovsforslag. 
Danmarksdemokraterne, der har Inger Støjberg som partiformand, foreslår igen at udflytte 10.000 statslige arbejdspladser. Forslaget var også en del af deres forrige finanslovsforslag. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Sine Riis Lund

Danmarksdemokraterne vil gøre op med, at hovedstaden bliver favoriseret, når der skal etableres statslige arbejdspladser.

Derfor foreslår partiet igen i sit seneste finanslovsforslag for 2024 at udflytte 10.000 statslige arbejdspladser til områderne udenfor de store byer i de kommende år.

"Vi mener grundlæggende, at det giver mening at flytte statslige arbejdspladser ud, da det er en effektiv måde at skabe jobs og økonomisk aktivitet i de dele af Danmark, hvor udviklingen halter," skriver Danmarksdemokraterne i udspillet.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00