L 178 (Kulturministeriet)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed m.v. og lov om mediestøtte. (Modernisering af public service-puljen, ændring af revisionsbestemmelser for de regionale TV 2-virksomheder, ændring af regler for aktindsigt for DR og de regionale TV 2-virksomheder og ændring af støttelofter for ugeaviser).

Med lovforslaget foreslås en række ændringer af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om mediestøtte, som bl.a. har til formål at gennemføre dele af "Medieaftale 2023-2026: Samling om frie medier og stærkt dansk indhold" af 14. juni 2023. Hertil kommer en række mindre ændringer af lovene. Ændringerne indebærer bl. a:

• En modernisering af Public Service-Puljen, så puljen udvides til at omfatte dansksprogede public service-lydprogrammer.

• En ændring af revisionsbestemmelser for de regionale TV 2-virksomheder.

• En tydeliggørelse af, hvilke sager og dokumenter vedrørende dele af DR’s og de regionale TV 2-virksomheders virksomhed, der er undtaget fra offentlighedsloven samt forvaltningslovens kap. 4-6.

• En ændring af støttelofterne for den redaktionelle produktionsstøtte til ugeaviser.

Lovforslag som fremsat

Høringssvar


---
Denne artikel er lavet automatisk baseret på dokumenter fra Folketinget. Altinget tager forbehold for eventuelle fejl i teksten.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jakob Engel-Schmidt

Kulturminister, MF (M)
officer af reserven (Kongens Artilleriregiment 2003), cand.merc. i international business (CBS 2010)

0:000:00