Ugens embedsmand: Tiden som konsulent præger fortsat Pernille Hardens arbejdsmåde

Selvom det er mange år siden, karakteriserer Pernille Hardens konsulenterfaring stadig hendes måde at arbejde på. Forståelsen for hurtigt at sætte sig ind i en organisation og holde snor i store projekter bruger hun nu som afdelingschef i Statsministeriet.

Pernille Harden har i dag fokus på Statsministeriets nye sikkerhedstiltag, der er blevet nødvendige efter Ruslands invasion af Ukraine.
Pernille Harden har i dag fokus på Statsministeriets nye sikkerhedstiltag, der er blevet nødvendige efter Ruslands invasion af Ukraine.Foto: Statsministeriet
Johan Auken Alstrup

Hvilken opgave tager mest af din tid i øjeblikket?

Vores kerneopgave i Statsministeriet er at bistå statsministeren med ledelsen af regeringsarbejdet. Det kræver en velsmurt organisation at leve op til de høje ambitioner, vi i huset har for løsning af den opgave. 

Den afdeling, som jeg har ansvaret for, udvikler vores organisation, understøtter forretningen og har fokus på at levere service på højt niveau.

Sikkerhed er et område, der fylder lige nu. Efterretningstjenesterne har været ude at kommunikere om et trusselsbillede med blandt andet spionage, cyberspionage og hybride aktiviteter, som vi skal tage meget alvorligt. Og det gør vi i Statsministeriet.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00