LA-ordfører kritiserer udflytning af skattemedarbejdere

UDFORDRET: Udflytning af skattestyrelser er et uheldigt eksempel på, at man er optaget af at fremvise en god statistik for antal udflyttede medarbejdere, mener Liberal Alliances landdistriktsordfører, Villum Christensen. Sludder, lyder det fra Venstre.

Der kan godt være sund fornuft i at flytte arbejdspladser ud, udflytningen af skatteområdet er bare ikke et af eksemplerne herpå, mener Villum Christensen, landdistrikts- og øordfører for Liberal Alliance.
Der kan godt være sund fornuft i at flytte arbejdspladser ud, udflytningen af skatteområdet er bare ikke et af eksemplerne herpå, mener Villum Christensen, landdistrikts- og øordfører for Liberal Alliance.Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Sine Riis Lund

Det er bare ikke godt nok, og de ting, der sker, er simpelthen med hovedet under armen.

Villum Christensen
Landdistrikts- og øordfører, Liberal Alliance

Vi har nu tilført flere statslige arbejdspladser i Skat, og i stedet for bare hovedløst at placere dem i hovedstaden, til trods for at de ikke er stedsbestemte, så har vi med succes placeret dem i hele landet.

Thomas Danielsen
Landdistrikts- og øordfører, Venstre

Udførelsen af skatteopgaver lider under regeringens udflytning af skattemedarbejdere.

Det mener Villum Christensen, landdistrikts- og øordfører for Liberal Alliance.

“Hvis man i en styrelse nærmest er lagt ned på grund af massive IT-problemer og så samtidig dekreterer flytning, ny organisering og rekruttering af 1.000 nye medarbejdere på en gang, ja, så er det bestemt ikke hjælpsomt for styrelsens ”produktion” og effektivitet,” skriver Villum Christensen i et debatindlæg på Altinget.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00