Se listen: Her er de 100 embedsfolk på Slotsholmen med den højeste løn i 2023

Departementschefer, direktører og topchefer i Forsvaret. Her er listen over de 100 bedst lønnede i landets ministerier i 2023.

Statsministeriets departementchef Barbara Bertelsen er den bedst betalte embedsmand i centraladministrationen. Både styrelsesdirektører og forsvarschefer er også at finde på listen over de 100 embedsfolk med den største indtægt.
Statsministeriets departementchef Barbara Bertelsen er den bedst betalte embedsmand i centraladministrationen. Både styrelsesdirektører og forsvarschefer er også at finde på listen over de 100 embedsfolk med den største indtægt.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Sine Riis LundRasmus Lauge Winding

De færreste kan gøre landets departementschefer rangen stridig, når det kommer til lønindtægt i de danske ministerier. Se listen over de 100 ansatte ved departementer og styrelser, der i februar 2023 havde den højeste indtægt.

{{toplink}}
Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Læs også

Det er også muligt at se, hvem der er nye på listen i forhold til Altingets seneste offentliggjorte oversigt over de bedst lønnede med tal fra 4. kvartal 2021.

0:000:00