Ugens embedsmand: Kaspar Pilmark Elkjær fik luft til at tænke mere langsigtet under valgkampen

Souschef i Social- og Ældreministeriets Kontor for Handicap, Kaspar Pilmark Elkjær, fik pludselig plads i kalenderen, da valget blev udskrevet. Der var derfor tid til at besøge både styrelser, kommuner og botilbud.

Det er generelt ret motiverende for mig at være tæt på de politiske beslutninger – ikke mindst i de perioder, hvor det går lidt stærkt, siger Kaspar Pilmark Elkjær.
Det er generelt ret motiverende for mig at være tæt på de politiske beslutninger – ikke mindst i de perioder, hvor det går lidt stærkt, siger Kaspar Pilmark Elkjær.Foto: Privatfoto
Andreas Esbjørnsen

Hvilken opgave tager mest af din tid i øjeblikket?

Jamen, lige nu står vi jo lidt i et limbo, hvor der på grund af de eksisterende forhandlinger om en ny regering er en del mere roligt, end der plejer at være.

Normalt fylder både betjening af ministeren og Folketinget, dialog med bruger- og fagorganisationer samt pressehåndtering meget af hverdagen, da der generelt er stor bevågenhed på handicapområdet.

Op til valget var det særligt de politiske forhandlinger om den daværende regerings udspil til en specialeplanlægning på det specialiserede socialområde – som det kendes fra sundhedsområdet – der tog meget af min tid.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00