16 dage efter 3F-afsked: Ministerier tavse om Per Christensens bestyrelsesposter i statens selskaber

Den tidligere 3F-formand sidder fortsat i bestyrelsen hos fire statslige selskaber. De ministerier, der har udpeget ham, har fortsat ingen kommentarer på spørgsmålet om, hvorvidt han kan fortsætte, selv om han for næsten to uger siden mistede tilliden i landets største fagforening. Foreløbig fortsætter han blandt andet som næstformand for Det Kongelige Teater indtil december 2023.

For to uger siden blev 3F-formand Per Christensen afsløret i at have ført et dobbeltliv to gange med i alt fire forskellige kvinder. 3F mistede tilliden til ham, men det er ikke muligt at få oplyst, om han fortsat kan sidde i bestyrelsen i statslige selskaber. 
For to uger siden blev 3F-formand Per Christensen afsløret i at have ført et dobbeltliv to gange med i alt fire forskellige kvinder. 3F mistede tilliden til ham, men det er ikke muligt at få oplyst, om han fortsat kan sidde i bestyrelsen i statslige selskaber. Foto: Henning Bagger
Rikke Brøndum

To uger efter afsløringerne af nu tidligere 3F-formand Per Christensens årelange bedrag af i alt fire kvinder er han fortsat næstformand for Det Kongelige Teater, bestyrelsesmedlem i Sund og Bælt, gasdistributionsselskabet Evida og EUDP - et program, som giver økonomisk støtte til at udvikle nye klima-løsninger.   

Her er han udpeget af de statslige ejere, som er Kulturministeriet, Transportministeriet, Finansministeriet samt Klima- og Energiministeriet.

Ministerierne er dog fortsat yderst sparsomme med oplysninger om hans fremtid i spidsen for landets nationalscene og selskaber inden for infrastruktur og energi. Poster, som han er udpeget til på baggrund af personlige egenskaber og ikke i kraft af sin formandspost for 3F, og hvor honorarerne løber op i nærheden af 500.000 kroner.









0:000:00