Folkemøde for erhvervsnørder: Den ultimative guide

Har du svært ved at danne dig et overblik over de vigtigste erhvervspolitiske debatter i Folkemødets program? Så frygt ej. Altinget Erhverv giver dig her fem highlights i programmet.

Ansvarlige virksomheder, nye bæredygtighedskrav og en længe ventet iværksætterstrategi er nogle af de store temaer til årets erhvervspolitiske debatter på Folkemødet.
Ansvarlige virksomheder, nye bæredygtighedskrav og en længe ventet iværksætterstrategi er nogle af de store temaer til årets erhvervspolitiske debatter på Folkemødet.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

Sommeren er ankommet, og det betyder, at der ikke er mange dage, til årets Folkemøde løber af stablen.

Der er masser at glæde sig til. Men med mere end 3.000 arrangementer på programmet kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilke arrangementer man bare ikke må misse.

Derfor har Altinget Erhverv trawlet hele programmet igennem og fundet de vigtigste arrangementer set med erhvervspolitiske briller.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024