Ny strategi får lunken modtagelse i erhvervslivet: “Havde håbet på mere”

SVM-regeringens nye digitaliseringsstrategi er et fint fundament, men der er behov for at formulere både flere og større konkrete visioner, lyder det fra organisationer.  

Digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) præsenterede torsdag regeringens nye digitaliseringsstrategi sammen med Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard (M) og erhvervsminister Morten Bødskov (S). 
Digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) præsenterede torsdag regeringens nye digitaliseringsstrategi sammen med Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard (M) og erhvervsminister Morten Bødskov (S). Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Sine Riis LundKarl Emil Frost

Der er behov for større ambitioner og flere konkrete tiltag, end SVM-regeringens nye digitaliseringsstrategi lægger op til, hvis de enorme digitale muligheder for alvor skal gribes.

Sådan lyder reaktionerne fra både Dansk Erhverv, Dansk Industri og IT-Branchen.  

“Vi er selvfølgelig generelt positive omkring, at regeringen lægger en digitaliseringsstrategi på bordet. Det har der været brug for længe. Men er det ambitiøst nok? Nej, det synes vi ikke i Dansk Erhverv,” siger vicedirektør Casper Klynge.  

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00