Ny temadebat: Hvor meget fylder virksomhedernes rammevilkår ved kommunalvalget?

Interessenter og politikere vil i den kommende tid debattere, hvor stor en rolle kommunernes erhvervsvenlighed og erhvervslivets rammevilkår bør fylde i den kommunale valgkamp.

Simon Kollerup (S) og Brian Mikkelsen skal deltage i debatten om, hvor stor en rolle kommunernes erhvervsvenlighed og erhvervslivets rammevilkår bør fylde i den kommunale valgkamp.
Simon Kollerup (S) og Brian Mikkelsen skal deltage i debatten om, hvor stor en rolle kommunernes erhvervsvenlighed og erhvervslivets rammevilkår bør fylde i den kommunale valgkamp.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Rasmus Straka Skjødt

En række lister over Danmarks mest og mindst erhvervsvenlige kommuner har skabt opmærksomhed kort før kommunalvalget.

Altinget Erhverv giver nu i en temadebat ordet til interessenter og politikere, som vil debattere, hvor stor en rolle kommunernes erhvervsvenlighed og erhvervslivets rammevilkår bør fylde i valgkampen.

Hvor vigtigt er erhvervsvenligheden og rammevilkårene i valgkampen? Og hvordan bør erhvervspolitikken bruges i valgkampen?

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024