Overblik: Se anbefalingerne fra regeringens ekspertgruppe for demokratiske virksomheder

Regeringens ekspertgruppe er klar med konkrete anbefalinger til at forbedre forholdene for demokratiske virksomheder, der præsenteres tirsdag for erhvervsminister Simon Kollerup. Her er et overblik over anbefalingerne.

Regeringens
ekspertarbejdsgruppe vedrørende demokratiske virksomheder afleverer tirsdag&nbsp;sine anbefalinger til erhvervsminister Simon Kollerup (S).<br>
Regeringens ekspertarbejdsgruppe vedrørende demokratiske virksomheder afleverer tirsdag sine anbefalinger til erhvervsminister Simon Kollerup (S).
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Lærke Møller Hansen

Tirsdag har regeringens ekspertgruppe for demokratiske virksomheder præsenteret ni anbefalinger til erhvervsminister Simon Kollerup (S), der skal forbedre forholdene for demokratiske virksomheder.  

I spidsen for ekspertgruppen står Louise Mogensen, direktør i Forenet Kredit, der håber, at anbefalingerne vil føre til flere demokratiske virksomheder på sigt.

”Vi har brug for alle virksomhedstyper, hvis vi skal have en stærk og sund erhvervsudvikling i hele landet. Så er det lidt underligt, at der er en virksomhedstype, som stort set ikke er i anvendelse,” siger Louise Mogensen til Altinget.

0:000:00