Regeringens virksomhedsforum af topchefer skal præsentere anbefalinger i slutningen af maj

30. maj er allerede skemalagt som dagen, hvor Virksomhedsforum for globale risici sammen med regeringen vil lægge sine anbefalinger frem. "Vi skal ikke bare blåstemple nogle anbefalinger, der allerede ligger klar i skuffen," siger formand Niels Smedegaard, der løfter sløret for, hvad der foregik på forummets første møde.

Niels Smedegaard, der er bestyrelsesformand ISS og Falck, står i spidsen for Virksomhedsforum for globale risici. Arkivfoto. 
Niels Smedegaard, der er bestyrelsesformand ISS og Falck, står i spidsen for Virksomhedsforum for globale risici. Arkivfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Virksomhedsforum for globale risici, der skal rådgive regeringen om erhvervslivets rammevilkår, skal efter planen præsentere forummets anbefalinger sammen med regeringens relevante ministre 30. maj 2024. 

Det fremgår af en række dokumenter om forummets arbejde, som Altinget har fået aktindsigt i. 

"Vi skal ikke bare blåstemple nogle anbefalinger, der allerede ligger klar i skuffen. Vi har virkelig en opgave, og man er oprigtigt interesseret i at få de her anbefalinger, så den kan indgå i den politik, der skal laves fremover," siger forummets formand, Niels Smedegaard, som også er bestyrelsesformand for ISS og Falck.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00