Folkemøde-podcast #2: Dagens anbefalinger og EU’s klemte plads imellem Putin og Trump

PODCAST: EU er endt i en ubehagelig position imellem Rusland og USA. Det problem sætter vi fokus på i dagens folkemøde-podcast, hvor vi ligeledes har fundet fredagens mest interessante begivenheder frem fra Folkemødet.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her, få RSS-feed her

Er EU afhængig af USA for at være stærk på globalt plan? Og hvad gør EU så, når USA’s præsident, Donald Trump, slår skår i den vestlige alliance?

Det handler dagens interview om i Altingets folkemøde-podcast, hvor europapolitisk analytiker deler ud af sin viden.

Samtidig vil Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, give et overblik over de vigtigste politiske nyheder, ligesom Altinget redaktionschef, Cecilie Gormsen, guider dig til de skæveste og mest interessante debatter på fredagens Folkemøde.

Din vært er Henrik Axel Buchter, og du kan få den nyeste udgave af vores udsendelse direkte i din podcast-app hver dag, hvis du følger Altinget: special.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her, få RSS-feed her

Forrige artikel Parlamentet#27: Fratelli d’Italia! Er den nye regering i Rom en bombe under EU? Parlamentet#27: Fratelli d’Italia! Er den nye regering i Rom en bombe under EU? Næste artikel Parlamentet#28: Thorning opfordrer danskerne til at stemme ved Europas skæbnevalg Parlamentet#28: Thorning opfordrer danskerne til at stemme ved Europas skæbnevalg
Ugens EU-podcast: Ny satsning på socialt Europa og fælles mindsteløn

Ugens EU-podcast: Ny satsning på socialt Europa og fælles mindsteløn

PARLAMENTET LOCKDOWN #11: Coronakrisen har skabt endnu større behov for socialt samarbejde, siger EU-Kommissionen, der trods dansk modvilje nu tror endnu mere på en europæisk mindsteløn. Hør om det i denne uge, hvor vi også taler om, hvordan det bliver dyrere for danskerne at være med i Unionen.