Vestager om Danmarks søgsmål mod EU's mindstelønsdirektiv: "Der er gjort rigtigt meget for, at Danmark skulle føle sig tilpas"

Samtlige juridiske tjenester i EU-institutionen er enige, når det kommer til Danmarks søgsmål for at få EU's mindstelønsdirektiv erklæret ugyldigt, lyder det fra Margrethe Vestager. "Der er det her snorlige," siger hun. 

Margrethe Vestager mener ikke, at der er noget at indvende mod mindstelønsdirektivet. Arkivfoto. 
Margrethe Vestager mener ikke, at der er noget at indvende mod mindstelønsdirektivet. Arkivfoto. Foto: Johanna Geron/Reuters/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Danske Margrethe Vestager, der er ledende næstformand i Europa-Kommissionen, mener ikke, at der er noget at komme efter for den danske stat har, som anlagt søgsmål ved EU-Domstolen om at få annulleret EU’s mindstelønsdirektiv.

Det siger konkurrencekommissæren til Altinget. 

"Jeg kan i hvert fald sige, at både vores (Kommissionens, red.), Parlamentets og Rådets juridiske tjeneste – altså alle de tre institutioners juridiske tjenester – er sikre på, at det her er godt nok. Det er jo Parlamentets og Rådets medlemmer, der har vedtaget det. Der er det her snorlige," siger Margrethe Vestager. 

0:000:00