Overblik: Fonde vil bruge Folkemødet til debat om deres egen betydning

Usædvanligt mange events på Folkemødet handler om fondenes potentiale og påvirkningskraft i samfundet. Men der er også andet at komme efter. Få overblikket med Altinget Fondes guide til de vigtigste fondsdebatter.

Det trak fulde huse, da Altinget sidste år satte "Fondenes hemmelige milliarder" til debat. I år byder Folkemødet på adskillige debatter om netop fondenes betydning i samfundet. 
Det trak fulde huse, da Altinget sidste år satte "Fondenes hemmelige milliarder" til debat. I år byder Folkemødet på adskillige debatter om netop fondenes betydning i samfundet. Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Mikala Satiya Rørbech

Det årlige folkemøde på Bornholm er en af de særlige begivenheder, hvor fondene træder frem i spotlyset og står som afsendere af samtaler, de finder vigtige. Altinget Fonde har været igennem programmet, for at finde ud af, hvad der er på tapetet i år.

Det første, som springer i mine øjne, ved nærlæsning af årets program er, at der er markant flere events end tidligere, som tager fondenes egen rolle og position op til debat. Det bliver spændende at følge!

Torsdag er Tryghedsgruppen vært for en debat om fordele og ulemper ved fondenes stigende samfundsengagement og økonomiske uddelinger. ”Money talks: Er fondene blevet for magtfulde?” foregår klokken 15 Ved Folkemødehuset.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024