Nyt innovationsnetværk ser dagens lys

KORT NYT: Service Platform er navnet på et nyt innovationsnetværk, der vil blive Danmarks største. Projektet er støttet af Forskning- og Innovationsstyrelsen og har til formål at hjælpe landets virksomheder.

De danske virksomheder har mangler i deres produktivitet og innovation, specielt på udviklingen af serviceydelser. Dette problem vil Service Platform tage hånd om de næste fire år ved at udvikle en struktur, der skal hjælpe dem til at udvikle nye løsninger.

Innovationsprojektet bliver støttet af Forsknings- og Innovationsstyrelsen med 24 millioner kroner. Netværket vil blive administreret af tænketanken DEA og Alexandra Instituttet A/S. Netværket er målrettet mod at skabe langvarige forbindelser mellem virksomheder og forskere, hvilket vil give virksomhederne adgang til de seneste landvindinger på deres område.

"Alle virksomheder, små som store, produktionsvirksomheder som servicevirksomheder, kan øge konkurrencekraft og indtjening ved at knytte den rigtige service til deres produkt. Service Platform er virksomhedernes vej til at få udviklet den service. Vi ved, at behovet er der, for vi har allerede inden start mærket stor interesse for netværket fra virksomhedernes side," siger Mette Abrahamsen, netværksleder for Service Platform.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00