Denne uge på Forskning og Innovation (6)

DET SKER: Uddannelsesminister Morten Østergaard (R) overrækker priserne i forbindelse med EliteForsk-konferencen 2012. Derudover er ministeren kaldt i samråd i Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Emnet for samrådet er det kommende ministerrådsmøde.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

Ministeren
Tirsdag 7. februar holder uddannelsesminister Morten Østergaard tale ved Forskningspolitisk Årsmøde i Videnskabernes Selskab, der afholdes på HC Andersens Boulevard 35. Emnet for talen er "Et universitet i udvikling", og efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål til ministeren.  

Samme dag er Morten Østergaard kaldt i samråd i Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser om det kommende ministerrådsmøde om konkurrenceevne (forskningsdelen). De nærmere detaljer vedrørende samrådet kan læses under næste punkt.

Torsdag 9. februar deltager ministeren i EliteForsk-konferencen 2012, der afholdes i festsalen på Ny Carlsberg Glyptoteket. Morten Østergaard skal både holde velkomsttalen, præsentere prismodtagerne og overrække priserne til fem af Danmarks dygtigste forskere.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00