Her er medlemmerne af Ahlers’ nye lærerkommission

LÆRERUDDANNELSE: De resterende medlemmer af regeringens nye lærerkommission er offentliggjort. Ud over to professorer kan formand Simon Calmar Andersen se frem til assistance fra en prorektor, en skoleleder og en lærer fra Bagsværd Skole. 

Tommy Ahlers (V) blev uddannelses- og forskningsminister ved ministerrokaden og regeringsudvidelsen i 2016.
Tommy Ahlers (V) blev uddannelses- og forskningsminister ved ministerrokaden og regeringsudvidelsen i 2016.Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Birgitte Søe

Målet er, at vi får et solidt grundlag, så vi kan skabe en langsigtet løsning, der giver vores børn den bedst mulige start

Tommy Ahlers
Uddannelses- og forskningsminister

Navnene på de resterende medlemmer af den lærerkommission, som uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) tidligere på ugen besluttede at nedsætte, er nu offentliggjort.

Kommissionen består af følgende seks medlemmer:

På baggrund af en evaluering af læreruddannelsen fra 2013 besluttede regeringen onsdag, at der skulle nedsættes en kommission med det formål at gøre uddannelsen mere attraktiv og fastholde de dygtigste studerende. Blandt andet skal kommissionen se på fordele og ulemper ved at ændre læreruddannelsen til en femårig universitetsuddannelse.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00