Missilforsvar på Folkemødet

Danmarks mulige deltagelse i NATO’s ballistiske missilforsvar bliver et af emnerne på dette års folkemøde på Bornholm i juni. Forsvars- & Aerospaceindustrien i Danmark (FAD) samt den danske radarproducent Weibel Scientific har nemlig arrangeret en debat under overskriften "Forsvarsforlig: Giv NATO det, NATO mangler" fredag den 16. juni kl. 10.30 i Det Lille Røgeri (F23).

Arrangørerne skriver:

"Mød repræsentanter fra Forsvarsministeriet, Udenrigsministeriet og Søværnet samt eksperter og forsvarsordførere til en debat om, hvordan Danmark skal prioritere i det kommende forsvarsforlig, hvad vi skal levere til NATO, og om vi skal bidrage til missilforsvaret?"

Login

 • Anmeld

  C. Lucas

  Jeg kan slet ikke forså det "missilforsvar". Der er allerede modtræk og det er mindre avanceret end det oprindelige r&d fra 80’ernes SDI. Og har russerne ikke allerede hypersonic ICBMs?

  Jeg ved godt at officielt har missilforsvaret intet med Rusland at gøre men der en løgn og har altid været det. At jeg mener Putin er en farlig mand er sådan set ligegyldigt. Det er AFR også. Jeg forstår ikke projektets teknologiske raison d’etre.

 • Anmeld

  Christian Beier

  Det har altid handlet om Rusland fordi de er en stor trussel.

  Danmark vil være en stærk partner med SM6 missiler og radar.
  Samt Tomahawk missiler.

  Så vil man have mulighed for at forsvare og gengælde.
  Vil dog kræve en omlægning af forsvars og udenrigs politik at få strategiske våben !