Klimabudget, byggesager og larm fra festivaler: Det blev drøftet på BR-møde

Torsdag skal medlemmerne af borgerrepræsentationen diskutere et forslag om nyt klimabudget for København. En gammel tandpine i form af lange behandlingstider for byggesager har også fundet vej til dagsordenen. Samtidig forventes politikerne at godkende byens nye nattelivsudvalg. 

Sidste år gik tusindvis af studerende igennem Københavns gader for at sætte fokus på klimakrisen. Nu skal politikerne på rådhuset diskutere, om landets største kommune skal have et nyt klimabudget. 
Sidste år gik tusindvis af studerende igennem Københavns gader for at sætte fokus på klimakrisen. Nu skal politikerne på rådhuset diskutere, om landets største kommune skal have et nyt klimabudget. Foto: Philip Davali / Scanpix
Søren Dahl

Nyt københavnsk klimabudget
Skal klimahensyn vægte lige så højt som økonomi, når politikerne på Københavns Rådhus forhandler om hovedstadens milliardstore budget?

Det skal medlemmerne af Borgerrepræsentationen drøfte på deres møde torsdag.

Her har den socialdemokratiske overborgmester, Sophie Hæstorp Andersen, sammen med SF stillet forslag om, at forvaltningen skal komme med et bud på, hvordan Københavns Kommune kan få et såkaldt klimabudget

0:000:00