Borgmester på ministerbesøg: Økonomisk partnerskab om grøn omstilling skal vende udviklingen i Lemvig

Ønsket om et såkaldt udviklingspartnerskab med Indenrigsministeriet bragte denne uge Lemvig-borgmester Erik Flyvholm til Slotsholmen for at fortælle om kommunens økonomiske problemer og muligheder. Skæv udligning kræver særlige hjælp, lyder argument.

Brexit er en af de ting, som har ramt erhvervslivet i Lemvig Kommune, hvor fra borgmester Erik Flyvholm (<i>bagerst red.</i>) tog turen til København for at tale med indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde om muligheden for at få et flerårigt økonomisk partnerskab med dertilhørende særtilskud.<br>
Brexit er en af de ting, som har ramt erhvervslivet i Lemvig Kommune, hvor fra borgmester Erik Flyvholm (bagerst red.) tog turen til København for at tale med indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde om muligheden for at få et flerårigt økonomisk partnerskab med dertilhørende særtilskud.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

Når økonomien er presset, kan der være brug for en hjælpende hånd til at gennemføre investeringer i en bedre fremtid.

For at få en sådan hjælpende hånd tog Lemvigs borgmester Erik Flyvholm (V) tidligere på ugen turen til København for at mødes med indenrigs- og sundhedsminister, Sophie Løhde (V).

Her præsenterede borgmesteren kritiske nøgletal og eksempler på besparelser, som kan beskrive den lokale økonomiske virkelighed, som han oplever den.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00