Central M-minister lægger op til ”substantielle” reformer af ældrepleje, sundhedsvæsen og uddannelse

Moderaternes aftryk på velfærdspolitikken vil ikke mindst blive synlige med den kommende frisættelse af ældreplejen, lyder det fra Moderaternes finanslovsforhandler, kulturminister Jakob Engel-Schmidt. Men det bliver først efter jul.

Kulturminister Jakob Engel-Schmidt spiller en central rolle i forhold til Moderaternes regeringsdeltagelse. Ifølge ham er det ikke i finansloven, men med 
kommende strukturelle reformer, at hans parti primært vil sætte et 
fingeraftryk på velfærdsområderne.<br>
Kulturminister Jakob Engel-Schmidt spiller en central rolle i forhold til Moderaternes regeringsdeltagelse. Ifølge ham er det ikke i finansloven, men med kommende strukturelle reformer, at hans parti primært vil sætte et fingeraftryk på velfærdsområderne.
Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Kim Rosenkilde

Regeringen har tidligere meldt ud, at der ville komme et udspil om frisættelse af ældreplejen og en ny ældrelov i løbet af efteråret.

Alligevel er den første sne nået af falde, uden at der endnu er kommet noget udspil. Og der kan godt nå at falde endnu mere, inden regeringen er klar.

Ifølge Moderaternes finanslovforhandler, kulturminister Jakob Engel-Schmidt, er der i hvert fald stadig lidt tid at vente endnu.

0:000:00