Denne uge på Kommunal (6)

DET SKER: Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) er kaldt i samråd om kommunale tilkøbsydelser. Derudover markerer ugen starten på Kommunernes Innovationsakademi (KIA).
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

Ministeren
Tirsdag 7. februar holder økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager en tale i forbindelse med IT-dagen. Emnet i år er digitalisering som katalysator for radikal innovation i de offentlige serviceydelser. Arrangementet bliver afholdt hos Pfizer Danmark i Ballerup.

Torsdag 9. februar er ministeren kaldt i samråd i Kommunaludvalget om kommunale tilkøbsydelser (L 65). Hun er blandt andet blevet bedt om at redegøre for de overvejelser, som regeringen har gjort sig om kommunale tilkøbsydelser ved udarbejdelsen af regeringsgrundlaget. De nærmere detaljer vedrørende samrådet kan læses under næste punkt.

Samme dag deltager Margrethe Vestager i arrangementet "Borgen - i virkeligheden", som er arrangeret af Frederiksborg Amts Avis. Arrangementet byder blandt andet på en rundvisning på Christiansborg, aktuel politisk debat og fortællinger om livet på Borgen, når kameraerne er slukkede, og journalisterne er gået hjem.

0:000:00