Formand for ny strukturkommission: Syge ældre bliver helt centralt for vores arbejde

Formanden for regeringens nye strukturkommission på sundhedsområdet peger på behandlingen af ældre patienter på tværs af ældrepleje og sygehuse som et af kommissionens allervigtigste fokusområder. Statsminister bebuder flere penge til sundhed.

Regeringen præsenterede tirsdag den nye sundhedsstrukturkommission med Kræftens Bekæmpelses administrerende direktør Jesper Fisker (tv.) som formand.<br>
Regeringen præsenterede tirsdag den nye sundhedsstrukturkommission med Kræftens Bekæmpelses administrerende direktør Jesper Fisker (tv.) som formand.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

En ny strukturkommission skal bygge broer over sundhedsvæsnets såkaldte Bermudatrekant, så ikke mindst det stigende antal syge ældre kommer sikkert igennem deres behandling.

Det er en af de helt centrale ambitioner med det arbejde, regeringen tirsdag skød i gang ved at præsentere den såkaldte sundhedsstrukturkommission, som over det kommende år skal gennemlyse organiseringen af det samlede danske sundhedsvæsen.

Kommissionen består af en lang række primært sundhedsfaglige eksperter og har Kræftens Bekæmpelses administrerende direktør, Jesper Fisker, i spidsen.

0:000:00