Hæstorp savner opgør med finansieringen af Københavns infrastruktur

Formanden for Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen (S), glæder sig over regeringens vision for et metropolnetværk, men ærgrer sig over manglende villighed til medfinansiering af mere metro og Østlig Ringvej. Her kommer regeringen med for små løsninger, mener hun.

Hyppigere S-togsafgange og elbusser med dedikerede stationer på tværs af S-togsnettet skal gøre hovedstadens kollektive transport mere attraktiv. Det glæder Sophie Hæstorp Andersen (S), der er formand for Region Hovedstaden og spidskandidat til kommunalvalget i København.
Hyppigere S-togsafgange og elbusser med dedikerede stationer på tværs af S-togsnettet skal gøre hovedstadens kollektive transport mere attraktiv. Det glæder Sophie Hæstorp Andersen (S), der er formand for Region Hovedstaden og spidskandidat til kommunalvalget i København.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Kasper Kaasgaard

Som både formand for Region Hovedstaden og socialdemokratisk overborgmesterkandidat tager Sophie Hæstorp Andersen godt imod regeringens udspil til en ny infrastrukturplan.

Særligt visionen om et metropolnetværk glæder regionsformanden.

Den indebærer blandt andet, at S-togene skal køre af sig selv og derfor kan køre oftere og mere fleksibelt.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00