Kritiker stiller op til valg i Hillerød Forsyning

Rasmus Visby har tidligere gransket Hillerød Forsynings økonomi, hvilket har ført til fyringer og kritiske sager. Nu stiller han op som kandidat til valget af forbrugerrepræsentanter i forsyningens bestyrelser.

Hvert fjerde år afholdes der forbrugervalg til bestyrelserne for Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S. Kritiker af forsyningens forvaltning Rasmus Visby er nu blevet godkendt som valgkandidat.
Hvert fjerde år afholdes der forbrugervalg til bestyrelserne for Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S. Kritiker af forsyningens forvaltning Rasmus Visby er nu blevet godkendt som valgkandidat.Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Ghita Nidam Møller

Iværksætter Rasmus Visby tager det næste skridt i sin kamp for at holde Hillerød Forsyning økonomi stueren og sikre fagligheden.

Efter at have gravet flere suspekte økonomisager om firmabilsordninger, direktørlønninger og lukrative tilbud stiller han derfor nu selv op som kandidat til forsyningens valg af nye fælles forbrugerrepræsentanter i forsyningens bestyrelse i Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S.

Det skriver SN.dk

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00